Собака - найкращий друг людини!
Форма входу
Пошук
Міні-чат
200
Друзі сайту
Статистика
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Цуценя » Як вибрати цуценя? » Де придбати тварину?
Де придбати тварину?
Dream-DollДата: Середа, 24.06.2009, 19:38 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 62
Репутація: 1
Статус: Offline
Де придбати тварину?
Версия для печати


Ви вже домовилися з родиною, вирішили хто саме буде Вашим улюбленцем. Залишається останнє питання – де придбати тварину?

Отже, якщо Ваш вибір зупинився на собаці або кішці то варто звернутися до кінологічного або фелінологічного клубу. Мало хто знайомиться з батьками свого майбутнього улюбленця на виставці, а шкода. Не завадить поцікавитись виставковою кар'єрою дітей, батька чи матері, які Вам сподобалися. При купівлі тварини через клуб Вам підкажуть, де очікують найперспективніших цуценят або котенят. Придбавши чотириногого друга на «Пташиному ринку», Ви не маєте можливості побачити «батьків» майбутнього улюбленця, Ви не бачите в яких умовах утримувалася тварина і т.д.

Якщо Ви вирішили зупинити свій погляд на інших дрібних тваринах, птахах, акваріумних рибках, а ще краще на екзотичних тваринах, то звертайтесь до спеціалізованих установ зоологічного спрямування (клуби орнітології та іхтіології, а також ентомології).

Доки не пізно!
До купівлі тварини – всього один крок. І перед тим як зробити його, дозвольте нам дати Вам кілька порад.

Недостатнього того, що Ви або Ваші діти захотіли завести тварину. Логічніше спочатку всім разом попередньо гарненько подумати про це. Взяти в будинок тварину – це те ж саме, що й принести в будинок дитину. Це довгострокове зобов'язання, можливо навіть років на 15. Коли ви приносите в будинок немовля, воно починає плакати тому що не адаптувано до обстановки. Те ж із тваринами. Вони мають потребу у Вашій любові й відданості.

Пам'ятайте, що необхідне терпіння.

Не кричіть, якщо необхідна Ваша порада. Вашого вихованця необхідно навчити перебувати в новій обстановці. Часточка любові й уваги дасть можливість вашому вихованцеві повернутися на правильний шлях, якщо він розгубився. Ви не повинні й замислюватись про те, щоб годувати Вашого вихованця залишками їжі з столу. Люди часто роблять подібну помилку зі своїми тваринами. А це може призвести до захворювання. Годуйте ваших собак і кішок спеціальною їжею, що містить необхідні для них поживні речовини.

Ви водите перевіряти своїх малят до педіатра, вашим вихованцям також необхідний ветеринарний огляд, захист і амбулаторне лікування.

Перш, ніж вибрати тварину саме для Вашої родини, переконаєтеся , що у Вас для нього досить місця. Пам'ятайте, що для великих собак необхідні великі за розмірами приміщення. Подумайте скільки енергії і часу ви зможете приділяти Вашому вихованцеві.


 
Форум » Цуценя » Як вибрати цуценя? » Де придбати тварину?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
Код безпеки: