Собака - найкращий друг людини!
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Міні-чат
200
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Червень » 24

Собака дингоСобака дінго з непоганими музичними даними, розважає туристів в глибинці австралійській провінції.

Пес на ім'я Дінки підспівує хозяївам, виконуючим мелодії на фортепіано. Дінки став справжньою місцевою знаменитістю - про нього не просто пишуть в газетах, але і знімають фільми. А при в'їзді до містечко, де проживає музичний пес, встановлений пам'ятний знак. Вісім років тому нинішній господар Дінки врятував дикого пса від відстрілу. За цей час завдяки успішній музичній кар'єрі, псові удалося зібрати 14 тисяч доларів на добродійні цілі.

Джим Котерелл, власник собаки: "Він сам всьому навчився. Почав співати, тому що йому це подобалося. Коли роздається музика, він притискує вуха і затягує мелодію".

Переглядів: 1451 | Додав: Dream-Doll | Дата: 24.06.2009 | Коментарі (0)

Найстаріший собака у світі відзначає свій 21 день народження. У перерахунку на людський вік - йому 147 років. Шанель приїхала зі своєю власницею до Нью-Йорка зі штату Род-Айленд. Там вона візьме участь у телепрограмі на її честь - на одному з центральних американських телеканалів.

Один з головних подарунків - сертифікат, який засвідчує, що Шанель потрапила до Книги рекордів Гіннеса. Рекордсменка хвора на катаракту, і тому носить темні окуляри. А також теплі речі, щоб не мерзнути. На її честь, компанія-виробник кормів для тварин, влаштувала вечірку в одному з готелів Мангеттена. Власниця собаки каже: Шанель дуже вередлива у їжі і віддає перевагу вареній курці і стравам з макаронів. Американка Деніс Шогнессі узяла цуценя з собачого притулку, коли тварині було 6 тижнів. 

Переглядів: 1396 | Додав: Dream-Doll | Дата: 24.06.2009 | Коментарі (0)

Собак у Рівному усиплятимуть в темну пору доби

Торік від укусів безпритульних тварин постраждало понад півтисячі рівнян. Чотирилапих шкода, але людей - більше, кажуть чиновники. Як до проблеми ставляться самі рівняни — дізнавався Ігор Шумик.

Нічне полювання на безпритульних собак влаштують у Рівному. Ідея належить міській владі. Таким чином можновладці сподіваються вполювати двох зайців: очистити місто від бродячих собак і захистити психіку дітей, які вночі не бачитимуть вбивства тварин.
Захисники тварин категорично проти ідеї міської влади. Як альтернативу, пропонують побудувати притулок для бродячих собак або ж провести масову стерилізацію.
Втім, підтримки у владних кабінетах ця ініціатива поки не знайшла. Поки на вулиці криза, кажуть чиновники, відстріл залишається найдієвішим, а головне - найдешевшим способом очистити місто від безпритульних собак.
Переглядів: 1070 | Додав: Dream-Doll | Дата: 24.06.2009 | Коментарі (0)