Собака - найкращий друг людини!
Форма входу
Пошук
Міні-чат
200
Друзі сайту
Статистика
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Спеціаліст рекомендує... » Рекомендації собаководам » Куди звертатись якщо тварина загубилась?
Куди звертатись якщо тварина загубилась?
Dream-DollДата: Четвер, 25.06.2009, 16:23 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 62
Репутація: 1
Статус: Offline

Якщо Ви загубили тварину, ваші дії:
Перш за все необхідно зателефонувати на телефон гарячої лінії комунального підприємства «Центр ідентифікації тварин» (далі – Центр): (044) 332–12–34 та в тому випадку, якщо Ваш улюбленець зареєстрований у Центрі та має на ошийнику жетон з реєстраційним номером (де вся інформація про власника та про тварину занесена до єдиної загальної електронної бази даних непродуктивних тварин в м. Києві) залишити інформацію про загублену тварину.
Зателефонувати до служби «Порятунок» комунального підприємства «Притулок для тварин» за телефоном (044) 272–49–92 та залишити свої координати та дані про тварину.
Обов’язково розмістіть якомога більше оголошень у своєму районі, в магазинах, зоомагазинах, ветеринарних лікарнях, розпитайте також двірників.
Дайте оголошення до газет.
Розмістіть оголошення на багаточисельних дошках оголошень в Інтернеті.
Примітка

Для власників тварин пропонується новий метод ідентифікації тварин – легкий у застосуванні, безболісний і безпечний, що забезпечує швидку й безпомилкову ідентифікацію тварини. Це номер, який не підлягає підробці та залишається з твариною протягом всього життя. Цей метод передбачає імплантацію чіпів під шкіру тварини.

Якщо Ваша тварина загубилася, за допомогою сканера у ветеринарних клініках, станціях вилову тварин, клубах її безпомилково ідентифікують за допомогою бази даних і повернуть Вам. Це також має значення, якщо Ви хочете перевезти свого улюбленця на територію іншої країни.


 
Форум » Спеціаліст рекомендує... » Рекомендації собаководам » Куди звертатись якщо тварина загубилась?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
Код безпеки: