Собака - найкращий друг людини!
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Міні-чат
200
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

 


У Северськом районі Краснодарського краю планують вирощувати вовкособовСхрещувати собак з вовками люди навчилися у вікопомні часи. У таких експериментах немає нічого жахливого, адже і вовки, і собаки відносяться до одного і тому ж підвиду чотириногих. Потомство щенят і вовка володіє витривалістю і могутнім імунітетом. У вовкособов чудово розвинений нюх. Якщо вівчарка може брати слід протягом 4-6 годин, то волкособ учує запах і через десять днів. У них могутні щелепи і міцні м'язи. Від вовків вони успадковують здатність пробігати без втоми величезні.

Вовкособов вже розводять в кінологічних розплідниках органів внутрішніх справ Ростовської області. Для Краснодарського краю схрещування собак і в ... Читати далі »
Переглядів: 1922 | Додав: Dream-Doll | Дата: 25.06.2009 | Коментарі (1)


В одному з китайських зоопарків щеня й мавпа сталі кращими друзями. Прихожа в зоопарк собака дні безперервно проводить у клітці в мавпи, у них склалася власна система взаємостосунків.

Почалося все з того, що одна з доглядачок зоопарку в м.Чжумадянь близько місяця назад почала брати на роботу свого 6- місячного цуценя. Собака бігала по зоопарку, періодично пробігаючи біля клітки з мавпою. Мавпа при цьому починала активно рухатися і вищати. Собаку це зацікавило, вона почала частіше приходити до клітки. "В результаті їх відношення переросли в міцну дружбу, - розповідає хазяйка собаки. - Мавпа годує собаку бананами і чистить їй шерсть, а собака катає мавпу на своїй спині".  Персонал зоопарку дуже рад цій дружбі: на стосунки тварин приходить поглянути все більше людей.
Переглядів: 1243 | Додав: Dream-Doll | Дата: 25.06.2009 | Коментарі (0)


У Берліні відкрилася безкоштовна їдальня для собакУ Берліні відкрилася безкоштовна їдальня для собак, де годуватимуть вихованців бездомних і безробітних людей.

Керівник цієї установи Клаудіа Холлм у відповідь на критичні зауваження про те, що під час економічної кризи потрібно піклуватися про людей, а не про собак, сказала, що ці тварини дуже важливі для людей, що відчувають нестачу в спілкуванні. По словах Холлм, усвідомлення того, що тварини не голодують, не менше важливий, чим усвідомлення того, що люди не відчувають нестачі в їжі.

Холлм і її організація по захисту тварин фінансується рядом компаній, у тому числі і виготовляючих корм для домашніх тварин, передає DPA.

... Читати далі »

Переглядів: 1310 | Додав: Dream-Doll | Дата: 25.06.2009 | Коментарі (0)

 


Зареєструвати домашніх тварин стало дорожчеКП “Центр ідентифікації тварин” збільшило плату за реєстрацію собак і кішок в столиці. Так з 5 листопада плата за реєстрацію собаки збільшилася з 8 до 15 грівень, а за реєстрацію кішки - до 7 грівень. Плата за реєстрацію є одноразовим платежем. За ці засоби дані про собаку або кішку внесуть до електронної бази обліку непродуктивних тварин в м. Києві, а його власнику видадуть номерний жетон для кріплення на ошийнику тварини, реєстраційне свідоцтво, підтверджуюче право власності на тварину, і книгу “Правила утримання
 домашніх котів і собак в м. Києві”. Нагадаємо, узаконити домашнього улюбленця необхідно протягом 30 днів з моменту покупки. За недотримання цього правила передбача ... Читати далі »
Переглядів: 1362 | Додав: Dream-Doll | Дата: 25.06.2009 | Коментарі (0)


 

Нюх собак пов'язаний з мокрим носомЗа повідомленням журналу New Scientist, американським дослідникам з Університету в Пенсільванії вдалося встановити, що слиз, що робить ніс собаки вологим, грає важливу роль в її нюху. Ученим вдалося побудувати комп'ютерну модель руху повітря в повітряних каналах собачого носа на підставі даних про їх будову, отриманих за допомогою магнітно-резонансної томографії. В результаті було встановлено, що молекули різних запахів сприймаються рецепторами, розташованими в різних ділянках повітряних шляхів.

Науці вже було відомо декілька причин хорошого нюху собак. По-перше, в носі цих тварин присутня значна кількість нервових закінчень. По-друге, у них є велика кількість видів рецепторів, що визначають різні запахи.
< ... Читати далі »
Переглядів: 1298 | Додав: Dream-Doll | Дата: 25.06.2009 | Коментарі (0)

 


У Мюнхені авіапасажири, які хочуть до мінімуму скоротити час розлуки з своїми домашніми улюбленцями, тепер можуть скористатися послугами спеціального готелю.

Як сказала Сабіна Гертайс, директор готелю "Canis-Resort", що управляє, їх послуги призначені для спроможних бізнесменів, які дуже прив'язані до своїх улюбленців.

Доба перебування в цьому готелі обійдеться всього в 80 євро. За додаткову плату можна замовити спец послугу – зустріч господаря по прибуттю безпосередньо у гейта. "Немає нічого кращого, коли я повертаюся з Гамбурга увечері, а мене зустрічає мій песик і радісно махає хвостом", - сказала Гертайс, у якої також є чотириногий друг.

Кожному песику готель надає "няньку" і затишний номер. Крім того, в готелі можна зробити дизайнерську стрижку, а також замовит ... Читати далі »
Переглядів: 1291 | Додав: Dream-Doll | Дата: 25.06.2009 | Коментарі (0)

Вперше в історії британського правосуддя винною визнана людина, що напоїла алкоголем собаку. Відповідна ухвала суду англійського міста Брістоль опублікована сьогодні в лондонському друці.

В ході судових слухань було встановлено, що 31-річний Ендрю Уїлсон напоїв в минулі святкові дні собаку по кличці Бронкс горілкою з пивом, повідомляє ІТАР-ТАРС.

В результаті, як визначили ветеринари викликані до тієї собаці, що прийняла спиртне, отримана американським бульдогом доза перевищувала граничний ліміт, встановлений у Великобританії для водіїв автотранспорту.

Наслідком цього стала подача активістами впливової в країні організації по захисту тварин - RSPCA судового позову проти Уїлсона. Після слухань він був визнаний винним в спаюванні собаки і засуджений до 150 годин суспільних робіт. Підстава вердикту - закон від 2006 ро ... Читати далі »
Переглядів: 1183 | Додав: Dream-Doll | Дата: 25.06.2009 | Коментарі (0)

Собака дингоСобака дінго з непоганими музичними даними, розважає туристів в глибинці австралійській провінції.

Пес на ім'я Дінки підспівує хозяївам, виконуючим мелодії на фортепіано. Дінки став справжньою місцевою знаменитістю - про нього не просто пишуть в газетах, але і знімають фільми. А при в'їзді до містечко, де проживає музичний пес, встановлений пам'ятний знак. Вісім років тому нинішній господар Дінки врятував дикого пса від відстрілу. За цей час завдяки успішній музичній кар'єрі, псові удалося зібрати 14 тисяч доларів на добродійні цілі.

Джим Котерелл, власник собаки: "Він сам всьому навчився. Почав співати, тому що йому це подобалося. Коли роздається музика, він притискує вуха і затягує мелодію".

Переглядів: 1455 | Додав: Dream-Doll | Дата: 24.06.2009 | Коментарі (0)

Найстаріший собака у світі відзначає свій 21 день народження. У перерахунку на людський вік - йому 147 років. Шанель приїхала зі своєю власницею до Нью-Йорка зі штату Род-Айленд. Там вона візьме участь у телепрограмі на її честь - на одному з центральних американських телеканалів.

Один з головних подарунків - сертифікат, який засвідчує, що Шанель потрапила до Книги рекордів Гіннеса. Рекордсменка хвора на катаракту, і тому носить темні окуляри. А також теплі речі, щоб не мерзнути. На її честь, компанія-виробник кормів для тварин, влаштувала вечірку в одному з готелів Мангеттена. Власниця собаки каже: Шанель дуже вередлива у їжі і віддає перевагу вареній курці і стравам з макаронів. Американка Деніс Шогнессі узяла цуценя з собачого притулку, коли тварині було 6 тижнів. 

Переглядів: 1399 | Додав: Dream-Doll | Дата: 24.06.2009 | Коментарі (0)

Собак у Рівному усиплятимуть в темну пору доби

Торік від укусів безпритульних тварин постраждало понад півтисячі рівнян. Чотирилапих шкода, але людей - більше, кажуть чиновники. Як до проблеми ставляться самі рівняни — дізнавався Ігор Шумик.

Нічне полювання на безпритульних собак влаштують у Рівному. Ідея належить міській владі. Таким чином можновладці сподіваються вполювати двох зайців: очистити місто від бродячих собак і захистити психіку дітей, які вночі не бачитимуть вбивства тварин.
Захисники тварин категорично проти ідеї міської влади. Як альтернативу, пропонують побудувати притулок для бродячих собак або ж провести масову стерилізацію.
Втім, підтримки у владних кабінетах ця ініціатива поки не знайшла. Поки на вулиці криза, кажуть чиновники, відстріл залишається найдієвішим, а головне - найдешевшим способом очистити місто від безпритульних собак.
Переглядів: 1072 | Додав: Dream-Doll | Дата: 24.06.2009 | Коментарі (0)

1 2 »