Собака - найкращий друг людини!
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Міні-чат
200
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Червень » 25

 


У Северськом районі Краснодарського краю планують вирощувати вовкособовСхрещувати собак з вовками люди навчилися у вікопомні часи. У таких експериментах немає нічого жахливого, адже і вовки, і собаки відносяться до одного і тому ж підвиду чотириногих. Потомство щенят і вовка володіє витривалістю і могутнім імунітетом. У вовкособов чудово розвинений нюх. Якщо вівчарка може брати слід протягом 4-6 годин, то волкособ учує запах і через десять днів. У них могутні щелепи і міцні м'язи. Від вовків вони успадковують здатність пробігати без втоми величезні.

Вовкособов вже розводять в кінологічних розплідниках органів внутрішніх справ Ростовської області. Для Краснодарського краю схрещування собак і в ... Читати далі »
Переглядів: 1922 | Додав: Dream-Doll | Дата: 25.06.2009 | Коментарі (1)


В одному з китайських зоопарків щеня й мавпа сталі кращими друзями. Прихожа в зоопарк собака дні безперервно проводить у клітці в мавпи, у них склалася власна система взаємостосунків.

Почалося все з того, що одна з доглядачок зоопарку в м.Чжумадянь близько місяця назад почала брати на роботу свого 6- місячного цуценя. Собака бігала по зоопарку, періодично пробігаючи біля клітки з мавпою. Мавпа при цьому починала активно рухатися і вищати. Собаку це зацікавило, вона почала частіше приходити до клітки. "В результаті їх відношення переросли в міцну дружбу, - розповідає хазяйка собаки. - Мавпа годує собаку бананами і чистить їй шерсть, а собака катає мавпу на своїй спині".  Персонал зоопарку дуже рад цій дружбі: на стосунки тварин приходить поглянути все більше людей.
Переглядів: 1243 | Додав: Dream-Doll | Дата: 25.06.2009 | Коментарі (0)


У Берліні відкрилася безкоштовна їдальня для собакУ Берліні відкрилася безкоштовна їдальня для собак, де годуватимуть вихованців бездомних і безробітних людей.

Керівник цієї установи Клаудіа Холлм у відповідь на критичні зауваження про те, що під час економічної кризи потрібно піклуватися про людей, а не про собак, сказала, що ці тварини дуже важливі для людей, що відчувають нестачу в спілкуванні. По словах Холлм, усвідомлення того, що тварини не голодують, не менше важливий, чим усвідомлення того, що люди не відчувають нестачі в їжі.

Холлм і її організація по захисту тварин фінансується рядом компаній, у тому числі і виготовляючих корм для домашніх тварин, передає DPA.

... Читати далі »

Переглядів: 1310 | Додав: Dream-Doll | Дата: 25.06.2009 | Коментарі (0)

 


Зареєструвати домашніх тварин стало дорожчеКП “Центр ідентифікації тварин” збільшило плату за реєстрацію собак і кішок в столиці. Так з 5 листопада плата за реєстрацію собаки збільшилася з 8 до 15 грівень, а за реєстрацію кішки - до 7 грівень. Плата за реєстрацію є одноразовим платежем. За ці засоби дані про собаку або кішку внесуть до електронної бази обліку непродуктивних тварин в м. Києві, а його власнику видадуть номерний жетон для кріплення на ошийнику тварини, реєстраційне свідоцтво, підтверджуюче право власності на тварину, і книгу “Правила утримання
 домашніх котів і собак в м. Києві”. Нагадаємо, узаконити домашнього улюбленця необхідно протягом 30 днів з моменту покупки. За недотримання цього правила передбача ... Читати далі »
Переглядів: 1363 | Додав: Dream-Doll | Дата: 25.06.2009 | Коментарі (0)


 

Нюх собак пов'язаний з мокрим носомЗа повідомленням журналу New Scientist, американським дослідникам з Університету в Пенсільванії вдалося встановити, що слиз, що робить ніс собаки вологим, грає важливу роль в її нюху. Ученим вдалося побудувати комп'ютерну модель руху повітря в повітряних каналах собачого носа на підставі даних про їх будову, отриманих за допомогою магнітно-резонансної томографії. В результаті було встановлено, що молекули різних запахів сприймаються рецепторами, розташованими в різних ділянках повітряних шляхів.

Науці вже було відомо декілька причин хорошого нюху собак. По-перше, в носі цих тварин присутня значна кількість нервових закінчень. По-друге, у них є велика кількість видів рецепторів, що визначають різні запахи.
< ... Читати далі »
Переглядів: 1298 | Додав: Dream-Doll | Дата: 25.06.2009 | Коментарі (0)

 


У Мюнхені авіапасажири, які хочуть до мінімуму скоротити час розлуки з своїми домашніми улюбленцями, тепер можуть скористатися послугами спеціального готелю.

Як сказала Сабіна Гертайс, директор готелю "Canis-Resort", що управляє, їх послуги призначені для спроможних бізнесменів, які дуже прив'язані до своїх улюбленців.

Доба перебування в цьому готелі обійдеться всього в 80 євро. За додаткову плату можна замовити спец послугу – зустріч господаря по прибуттю безпосередньо у гейта. "Немає нічого кращого, коли я повертаюся з Гамбурга увечері, а мене зустрічає мій песик і радісно махає хвостом", - сказала Гертайс, у якої також є чотириногий друг.

Кожному песику готель надає "няньку" і затишний номер. Крім того, в готелі можна зробити дизайнерську стрижку, а також замовит ... Читати далі »
Переглядів: 1291 | Додав: Dream-Doll | Дата: 25.06.2009 | Коментарі (0)

Вперше в історії британського правосуддя винною визнана людина, що напоїла алкоголем собаку. Відповідна ухвала суду англійського міста Брістоль опублікована сьогодні в лондонському друці.

В ході судових слухань було встановлено, що 31-річний Ендрю Уїлсон напоїв в минулі святкові дні собаку по кличці Бронкс горілкою з пивом, повідомляє ІТАР-ТАРС.

В результаті, як визначили ветеринари викликані до тієї собаці, що прийняла спиртне, отримана американським бульдогом доза перевищувала граничний ліміт, встановлений у Великобританії для водіїв автотранспорту.

Наслідком цього стала подача активістами впливової в країні організації по захисту тварин - RSPCA судового позову проти Уїлсона. Після слухань він був визнаний винним в спаюванні собаки і засуджений до 150 годин суспільних робіт. Підстава вердикту - закон від 2006 ро ... Читати далі »
Переглядів: 1183 | Додав: Dream-Doll | Дата: 25.06.2009 | Коментарі (0)